Type A - HELDER schuif diffuser (smal) - 1 meter

3.00
16301
 

Directe verlichting HELDER (schuif afdekking)

Smalle uitvoering (10mm)

 

Met de heldere afdekking van je led profiel krijg je directe verlichting van je ledstrips. Deze afdekking kies je wanneer je alleen de ledstrip wil beschermen tegen aanraken, vuil en om je ledstrip te beveiligen tegen stoten. 

 

Lichtdoorlating - 98% 

 

Kenmerken led profiel

Afwerking diffuser:
Helder (niet diffuus)
Lengte:
  • 1 meter
Soort diffuser:
Schuif
Soort led profiel:
  • Slim8
  • Back10
Makkelijk te bestellen. Product snel in huis. Misschien voor het onderste deel van de backlight, had ik beter een meer diffuus afdekking gekozen omdat het profiel net te hoog zit en je toch wat in leds kijkt.
Voor onze nagelsaon een hele reeks backlight profielen en deze diffusers besteld, Mooi effect, geeft een rustig beeld en het waairerlicht maakt het een eye-catcher
De profielen uit het zicht geplaatst met een highpower strip (geeft al meer een recht lijn licht0 dus kwam voor ons de helder diffuser het beste uit. Een gode keuze, op deze manier alle licht volop te gebruiken, En je kunt altijd de boel dimmen als het teveel is.
Na even twijfelen toch voor de helder diffuser gekozen, deze geeft al het licht door. we wilden de profielen toch uit het zicht wegwerken dus dat je eventueel de leds ziet is dan geen probleem. Zou dit echt aanraden om te gebruiken bij indirect licht
Bedankt voor de top service en mooie producten.
Meer laden
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing