LED profiel ALPHA 1707 - 2 meter incl. gratis afdekking

Zolang de voorraad strekt (nog 13 stuks leverbaar)

Prijs normaal: 24.95
12.95
U bespaart: €12.00 (48%)
15152 + 16124
 

Minimale hoeveelheid voor "LED profiel ALPHA 1707 - 2 meter incl. gratis afdekking" is 2.

Aluminium LED strip profiel - ALPA 1707 - zilver

Aluminium led strip profiel, type ALPA 1707. Een prijsbewust led profiel voor een perfecte koeling en mooie afwerking van al onze LED Strips. Naast een mooie afwerking zorgt het geanodiseerde aluminium profiel voor een uitstekende warmte afvoer welke de levensduur van de LED's absoluut ten goede komt. LED Strip profielen kunt u op zeer veel manieren toepassen, in uw keuken, bij trappen, in meubels, in verlaagde plafonds, etc. 

Dit LED Strip profielen worden geleverd in twee lengtes van 2 meter (bovengenoemde prijs is dus per 2 meter,  en inclusief de melkwitte afdekkap). Je hoeft dus geen losse afdekkap mee te bestellen. Als je het profiel netjes wil afwerken bestel dan de losse einddoppen mee. Voor de montage hebben we bevestigings clips, dubbelzijdige tape of epoxylijm.

 

Samenvatting

  • Afmetingen: 17 x 7mm (2 meter lengte)
  • Geschikt voor binnen of buiten gebruik
  • Inclusief gratis opaal afdekking
  • Geannodiseerd aluminium

Kenmerken led profiel

Lengte:
  • 2 meter
Soort led profiel:
  • Alpha 1707
Toepassing led profiel:
  • Opbouw profiel
Maximale breedte ledstrip:
tot 12mm
Waterdicht:
Niet waterdicht
Afmetingen (buitenmaat):
17 x 7mm
Kleur:
  • Zilver (geanodiseerd aluminium)
Materiaal diffuser:
PMMA
Goedkoop maar mooi profiel, compleet en voor deze prijs ook nog geanodiseerd. Verzending zou goedkoper mogen.

Antwoord van Vivid Innnovation:
Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn continue bezig om de verzendkosten omlaag te krijgen. Maar helaas willen de koeriers hier nog niet aan. Hopelijk is dit snel beter en kunnen we het veel goedkoper versturen.

Groet Team Vivid Innovation
Ik heb er goed aan gedaan om dit profiel mee te bestellen met ledstrip om ze en beter te beschermen en de strip simpelweg uit het zicht weg te werken. Mooi strak resultaat voor een scherpe prijs.
Helaas waren deze profielen langere tijd uitverkocht, blijkbaar doordat ze zo populair zijn. Hierdoor wel langer moeten wachtne op de profielen om zete kunnen gebruiken in onze nieuwe keuken. Echter, eenmaal alles iun huis was dit het wachten zeker waard. Mooie kwaliteit profielen, tegen een goeie prijs waarbij je niet te diep in de buidel hoeft te tasten.
De extreem lage afmetingen van dit profiel maken dat je de ledstrip bijna niet meer ziet. Erg mooi!
Sinds een aantal weken ons huis aan het verbouwen en gekozen voor ledverlichting, veelal ledstrips die we in het plafond weg willen werken.
Contact opgenomen met deze webshop en zeer uitgebreid advies gekregen voor onze wensen. Vooral deze profielen veel gebruikt vanwege het compacte formaat en de extra koeling voor de ledstirps. We geloven zeker dat we hiermee vele jaren vooruit kunnen met dezelfde verlichting. Top bedrijf, super service.
Schrijf een beoordeling

Ledprofielen voor ledstrips voegen meerdere voordelen toe aan een ledstrip. Het ziet er niet alleen mooier en professioneel afgewerkt uit maar het is ook nog eens beter voor de ledstrip.  Lees hier meer over op onze ledprofiel info pagina.

Onderstaand beschikbare accessoires voor dit aluminium led strips profiel.

LED profiel Einddoppen

LED profiel monteren

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing