LED PANELEN

De LED panelen zijn zodanig ontworpen dat ze ideaal passen in systeemplafonds, maar door het opbouw montagesysteem zijn ze veelzijdiger dan dat te gebruiken. De panelen zijn te verkrijgen in verschillende wit lichtkleuren (warm wit, helder wit en koud wit) en 2 formaten (30x30cm en 60x60cm)

  • Zeer dun led paneel, slechts 9mm inbouwhoogte
  • Leverbaar in 2 afmetingen: 30x30cm of 60x60cm
  • Hoge lichtopbrengst met 1300 lumen
  • Mooie strakke afwerking
  • Minimale onderhoudskosten door lange levensduur
  • Geen zoemende starters of hoogfrequente bijgeluiden
  • Uitstekende kleurweergave index (Ra/CRI 75%-80%)

 

Dimbare vervanger van TL

Om de LEDpanelen te dimmen, kunt u bij ons een dimbare led driver bijbestellen. Door het gebruik van een dimmer is het licht aan iedere sfeer of omstandigheid aan te passen. Door de hoge lichtopbrengst en het hoge rendement zijn led-panelen zeer geschikt om tl- en pl-armaturen te vervangen. Het grootste voordeel van een LED paneel is dat er duidelijk minder last wordt ondervonden van een verblindend licht zoals dat bij tl verlichitng vaak het geval is. Door de verwachte levensduur van de led panelen (ca. 50.000 uur) heeft dit voor zakelijke toepassingen een zeer gunstige invloed op de onderhoudskosten.


Eenvoudig toepassen

De panelen zijn opgebouwd uit aluminium profielen met een ingeklemde wit opalen kunststof dekplaat en een aluminium rugplaat, wat het armatuur extra stevigheid biedt. Gebruik de LEDpaneel eens creatief en plaats ze tegen een wand om een lichtbak te maken.

De panelen zijn leverbaar in de lichtkleur warm wit, helder wit en koud wit. u Kunt dus een selectie maken uit de lichtkleur die bij de situatie past: warm wit voor een intieme sfeer of juist koud wit voor oplettendheid en productiviteit. Koel licht wordt vooral gebruikt aan het begin van de dag of na de lunch, maar ook ter verbetering van het concentratieniveau. Het warm witte licht bevordert de rust en zorgt voor extra sfeer.

! Wees er alert op dat er ruimte zit tussen het paneel en de ondergrond. Het paneel moet zijn warmte kunnen afstaan aan de omgeving en mag daarom niet in (of tegen) isolatiemateriaal geplaatst worden.