BLOG CATEGORIEN BLOG CATEGORIEN

Laatste artikelen Laatste artikelen

 

LED lampen gloeien / flitsen als deze uit zijn

Lamp blijft zwak branden

Lekstroom led oplossen


In het kort is het een lek- of inductiestroom die er voor zorgt dat de led lamp nagloeit/flitst. Vaak komt het voor bij oudere huizen of huizen welke wat groter zijn. De stroom is net genoeg om de led lamp licht te laten gloeien. Maar het komt ook voor dat de lampen flitsen. Dit is afhankelijk van de led lamp of led spot die is gebruikt. Lange draden in een electrische installatie kunnen voor een inductieve spanning zorgen. Omdat LED lampen zeer weinig energie verbruiken kan het gebeuren dat deze inductie spanning er voor zorgt dat de LED lamp nagloeit en/of flitst.
 
 
Wat is er aan te doen?
 
Standaard zitten er in onze led lampen en led spots een electrisch component om dit tegen te gaan. Deze vangt de inductieve spanning op zodat de LED lamp niet nagloeit/flitst. Lage kwaliteit led lampen hebben dit component echter niet. Een enkele keer is de inductieve spanning dermate hoog dat dit niet voldoende / sterk genoeg om deze spanning in uw elektrische systeem te compenseren. Met de inductie weerstand bent u er zeker van dat het is opgelost.
 
 
Ideaal voor hotelschakeling
 
De inductie weerstand is ook te gebruiken bij een hotel schakeling. Er hoeven geen extra draden getrokken te worden en kan direct bij de ledlamp geinstalleerd worden.
 
 
 
 
 

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Reageer
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing