Product filters Product filters

 

Waterdicht LED voeding

De waterdichte GLP LED drivers die u in deze categorie staan zijn niet alleen waterdicht. Ze zijn van een bewezen hoge kwaliteit. Dit betekend dat we 5 jaar garantie kunnen geven op deze drivers. Ze behoren tot de beste kwaliteit drivers die er op de markt verkrijgbaar zijn. Voor een paar euro meer krijgt u al snel 3-4 jaar extra garantie dan u elders vindt bij andere webwinkels. 


Deze voedingen zijn vergelijkbaar met de MeanWell voedingen die u overal tegenkomt alleen met betere garantie.

We hebben ze in twee verschillende spanningen; 12Volt en 24Volt. Kijk goed hoeveel Volt uw LED verlichting nodig heeft. Mocht u het niet zeker weten? Stuur ons een mailtje. We hebben ze tot vermogens tot 300Watt. Voor elke toepassing hebben we de juiste LED voeding. Uiteraard kunt deze voedingen ook gebruiken voor niet waterdichte toepassingen. De drivers hebben losse draden (en geen stekker). Ze zijn dubbel geissoleerd. Dit betekend dat ze extra veilig zijn uitgevoerd.Instelbaar
U vindt ook een instelbare voeding. Hiervan kan de uitgangspanning en de maximale stroom ingesteld worden. 

 

De beste eigenschappen van de GLP voedingen

  • 5 jaar garantie
  • Compact
  • Constante spanning 12V of 24V
  • IP65 & IP67 waterdicht
  • Binnen & buiten gebruik
 

LED voeding Waterdicht

De waterdichte LED drivers die u in deze categorie staan zijn niet alleen waterdicht. Ze zijn van een bewezen hoge kwaliteit. Dit betekend dat we 5 jaar garantie kunnen geven op deze drivers. Ze behoren tot de beste kwaliteit drivers die er op de markt verkrijgbaar zijn. Voor een paar euro meer krijgt u al snel 3-4 jaar extra garantie dan u elders vindt bij andere webwinkels. 

Deze voedingen zijn vergelijkbaar met de MeanWell voedingen die u overal tegenkomt.

We hebben ze in twee verschillende spanningen; 12Volt en 24Volt. Kijk goed hoeveel Volt uw LED verlichting nodig heeft. Mocht u het niet zeker weten? Stuur ons een mailtje. We hebben ze tot vermogens tot 300Watt. Voor elke toepassing hebben we de juiste LED voeding. Uiteraard kunt deze voedingen ook gebruiken voor niet waterdichte toepassingen. De drivers hebben losse draden (en geen stekker). Ze zijn dubbel geissoleerd. Dit betekend dat ze extra veilig zijn uitgevoerd.Instelbaar:
U vindt ook een instelbare voeding. Hiervan kan de uitgangspanning en de maximale stroom ingesteld worden. 

 

De beste eigenschappen:

  • 5 jaar garantie
  • constante spanning 12Volt of 24Volt
  • IP65 & IP67 waterdicht
  • binnen & buiten gebruik
  • eenvoudig te reinigen
 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing