Product filters Product filters

 

LED Accu en batterijen voor LED verlichting

 

Onze accu's met de grijze kleur zijn uitstekend geschikt om te gebruiken op plaatsen waar de accu voor langere tijd een plaats heeft. Bijvoorbeeld in caravans en campers, maar ook in bloembakken, mobiele reclame borden, lichtmasten, ect. De accu's hebben een compact formaat en zijn afhankelijk van het verbruik in verschillende capaciteiten te verkrijgen. 

12V & 24V

Alle accu's zijn 12Volt, hierop kunnen direct 12V led strips op aangesloten worden. (Hiervoor is geen zogenaamde stablisator nodig). Mocht je 24Volt nodig zijn kan je de accu's ook doorkoppelen. Hiermee wordt de capaciteit vergroot en is er 24V beschikbaar. Wel zo handig, hier zijn dan wel 2 accu's voor nodig. En we adviseren om dat te doen met 2 gelijkwaardige grote accu's.

 

Lithium Ion Batterij

Onze Lithium Ion batterijen zijn licht gewicht, zijn compact van formaat en hebben een licht gewicht. Ze zijn voorzien van plug & play aansluitingen welke direct op onze led strips aangesloten kunnen worden. Ook kan je de oplader plug & play aansluiten. Deze accu's / batterijen zijn ideaal om in lichtgewicht toepassingen te gebruiken. We hebben deze reeds geleverd voor kostuums, verlichte paraplu's, tafel verlichting ect.