Product filters Product filters

 


Led batterij en accu's voor led verlichting

Onze accu's met de grijze kleur zijn uitstekend geschikt om te gebruiken op plaatsen waar de accu voor langere tijd een plaats heeft. Bijvoorbeeld in caravans en campers, maar ook in bloembakken, mobiele reclame borden, lichtmasten, ect. De accu's hebben een compact formaat en zijn afhankelijk van het verbruik in verschillende capaciteiten te verkrijgen. 
 

12V & 24V batterijen

Alle accu's en batterijen zijn 12Volt, hierop kunnen direct 12V led strips op aangesloten worden. (Hiervoor is geen zogenaamde stablisator nodig). Mocht je 24Volt nodig hebben kan je de accu's ook doorkoppelen. Hiermee wordt de capaciteit vergroot en is er 24V beschikbaar. Wel zo handig, hier zijn dan wel 2 accu's voor nodig. En we adviseren om dat te doen met 2 gelijkwaardige formaat accu's.

 

Lithium Ion BatterijLithium ion batterij / accu

Onze Lithium Ion batterijen zijn licht gewicht, zijn compact van formaat en hebben een licht gewicht. Ze zijn voorzien van plug & play aansluitingen welke direct op onze led strips aangesloten kunnen worden. Ook kan je de oplader plug & play aansluiten. Deze accu's / batterijen zijn ideaal om in lichtgewicht toepassingen te gebruiken. We hebben deze reeds geleverd voor kostuums, verlichte paraplu's, tafel verlichting ect.

 

 

 

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing