Naast de bekende toepassingen van LEDs in interieurverlichting, zijn er ook LED bouwlampen en LED schijnwerpers voor zowel zakelijk als particulier gebruik. LED bouwlampen geven de mogelijkheid om altijd goed verlicht aan het werk te gaan. Voor vaste aansluitingen en mobiele toepassingen met de bouwlamp op accu.

Hoge kwaliteit LED bouwlampen

De LED bouwlampen zijn uitgevoerd met hoog rendement leds, hoge lichtopbrengst, helder licht en groot bereik. Uiteraard kunnen ze tegen een stootje door de robuuste behuizing en veiligheids glas. Ze zijn geschikt voor dagelijks intensief gebruik. 

Vergroot de veiligheid

De combinatie van LED bouwlamp en bewegingsmelder maakt dit een veelgekozen product als schrikverlichting en beveiliging maar ook voor het gemak van direct licht in uw werkplaats en terrein. U kunt kiezen uit verschillende varianten LEDbouwlamp met bewegingssensor of zelf combineren met een bewegingsensor uit ons assortiment.

Bent u op zoek naar een specifiek artikel, of wilt u in grote aantallen afnemen? Neem gerust contact met ons op. Bijna alle led bouwlampen zijn ruim op voorraad en direct leverbaar.

LED Schijnwerpers

 

De LED bouwlampen te koop bij V-LED.nl zijn verkrijgbaar in verschillende formaten zodat u altijd een geschikte lichtsterkte kunt kiezen die bij uw situatie past. Denk bij LED stralers aan verlichting van werkzaamheden in de bouw of bij klussen binnenshuis maar ook eens aan verlichting van reclameborden, uitlichten van gevels en muren of als tuin- / terreinverlichting. 

 

Zoals bekend bij alle LED verlichting, zijn de LED bouwlampen zeer energiezuinig. Met LED bouwlampen bereikt u al snel een besparing van 80%-90% op de energiekosten bij continu gebruik. Daarnaast zul je flink kunnen besparen op de onderhoudskosten aangezien de LED bouwlampen zeer lang mee gaan en daardoor minder snel vervangen hoeven te worden in vergelijking met conventionele bouwlampen.

 

  • Verschillende wattages
    10Watt, 20Watt, 50Watt
  • Rechtstreeks op accu 12V / 24V
  • Warm wit en koud wit
  • IP65 waterdicht

 

Bouwlampen op 12V / 24V / 230V tot 200Watt leverbaar in elke gewenste lichtkleur.

 

Direct vol licht

In tegenstelling tot reguliere bouwlampen, zoals gasontladingslampen, hoeven de LED bouwmlampen niet op te warmen voordat ze het maximale licht genereren. Dit betekend dat ze uitstekend kunnen dienen als schrikverlichting door de lamp met een bewegingsmelder te schakelen. Beveilig uw terrein of werkplaats met automatische verlichting en houdt ongenode gasten op afstand. 

 

12V / 24V LED bouwlampen

We zijn gespecialiseerd in bouwlampen welke op 12V / 24V (10-30V) aangesloten kunnen worden. Je kan deze lampen direct op een accu aansluiten. Gecombineerd met zijn formaat en lichtgewicht, kan hij moeiteloos gebruikt worden voor (mobiele) verlichting masten. Maar ook op voertuigen en trucks en alle andere mobiele toepassingen.

 

 

Wist u dat:


De lichtgewicht compacte behuizing is vervaardigd van thermoplast en aluminium. Thermoplast is waterdicht en is bestand tegen schokken en scheuren. De thermoplast is zeer weer bestendig, en zal het kunststof niet verkleuren door UVlicht. De power LED is geplaatst op extrudeerd 6063 aluminium en zorgt voor extreem goede koeleigenschappen. Daarbij wordt de LED aangestuurd door een hoogwaardige multivoltage LED driver. De lamp kan worden aangesloten op een spanning van 10V tot 30V. De lampen zijn uitgevoerd met versterkt veiligheidsglas en hebben een doorsnede van 5mm. 

 

 

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing