LED bouwlamp op accu - koud wit - 10Watt

Prijs normaal: 69.95
44.95
U bespaart: €25.00 (36%)
20011
 

LED bouwlamp met Lithium Ion Accu

Superhandig voor op het werk, thuis en onderweg!LED bouwlamp met een ingebouwde accu. 10Watt vermogen, licht in gewicht, en een stabiele voet waarmee de lamp goed blijft staan, draagbaar en met ingebouwde oplaadbare lithium ion accu van maar liefst 2600mA. De bouwlamp is IP65 waterdicht en kan dus ook in vochtige toepassingen gebruikt worden of op de boot. De bouwlamp is voorzien van 5mm dik veiligheidsglas en heeft een waterdichte schakelaar. Handig draagbaar met de draagbeugel met softgrip. De lamp wordt geleverd met een lader voor netstroom, voor in de auto (autolader) en is inclusief standaard. Vergelijkbaar lichtopbrengst is 80Watt halogeen verlichting.


Deze LED bouwlamp met Accu is klein van prijs maar vol met kwaliteit. Er zitten een siliconen ringen in die de behuizing IP65 waterdicht maken. Een driver in plaats van een goedkope weerstand die de led netjes voorziet van de juiste spanning. En een grote accu van 2600mA. Hou er rekening mee dat de meeste led bouwlampen op accu nog niet eens een uur werken op een volle accu. Onze bouwlamp gaat wel 3 uur mee op een acculading.

 

Levering inclusief:

  • 10 Watt LED bouwlamp op accu - koud wit
  • 230V netstroom adapter
  • 12V autolader om op te laden in auto 

Garantie

Garantie:
2 jaar
Heel handige lamp. Lijkt degelijke kwaliteit.
Enige nadeel was de wat langere levertijd, maar werd hierover goed op de hoogte gehouden
Een verrassend krachtige lamp erg handzaam om overal naar toe te nemen.
Brandduur is zeker genoeg om een avond mee te nemen op een klus en meerdere uren licht te voorzien.
Wat een uitvinding. Heel helder licht, compact formaat. Overal een bulk licht en de duur van de accu heeft me ook plezierig verrast. Ben zeer tevreden
In totaal nu 3 van deze bouwlampen besteld. Ze voelen erg degelijk aan maar zijn toch makkelijk te verplaatsen. Lang gezocht naar een bouwlamp op accu voor ons timmerbedrijf om ook bij schemer en donkerte door te kunnen werken. Laat zich overal makkelijk plaatsen. De accu gaat lang mee!
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing