Aluminium led strip profiel - plat - 2 meter

14.95
15548
 

Minimale hoeveelheid voor "Aluminium led strip profiel - plat - 2 meter" is 2.

Led profiel koel strip

 

  • Lengte 2 meter
  • Extra koeling van je ledstrip
  • Flexibel

 

De led profiel koel strip is speciaal ontworpen om je ledstrip de extra nodige koeling te geven doordat ze optimaal contact maakt met het aluminium. Een betere koeling heeft een gunstig effect op de levensduur van je ledstrip. Als de leds hun warmte goed kwijt kunnen, gaan ze aanzienlijk langer mee dan wanneer een ledstrip gemonteerd wordt op een oppervlak die goed isoleert en dus warmte vasthoudt.

Het profiel heeft naast zijn koelende werking ook het voordeel dat hij flexibel te buigen is in de gewenste vorm, bijvoorbeeld als je de profiel wil plaatsen op een rond gevormd oppervlak zoals wenteltrap of reclamebord.

Let op. Het betreft een koel-profiel waarvoor geen diffusers bij te bestellen zijn

 

 

 

 

 

Kenmerken led profiel

Lengte:
  • 2 meter
Soort led profiel:
  • Fix12
Toepassing led profiel:
  • Flexibel
Maximale breedte ledstrip:
tot 15mm
Afmetingen (buitenmaat):
18 x 3mm
Wat een handig ding, zo'n profiel. Het maakt het veel makkelijker om je ledstrip in een mooie rechte lijn te plaatsen. Eventueel kun je zo ook de strip nog her gebruiken; simpelweg het hele profiel losmaken en ergesn anders op monteren. Bij ons gebeurt het nogal eens dat we van meubels en interieur wisselen en dan hoef je niet steeds nieuwe strips te bestellen. Ze schijnen immers lang mee te gaan!
Schrijf een beoordeling

Ledprofielen voor ledstrips voegen meerdere voordelen toe aan een ledstrip. Het ziet er niet alleen mooier en professioneel afgewerkt uit maar het is ook nog eens beter voor de ledstrip.  Lees hier meer over op onze ledprofiel info pagina.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing