BLOG CATEGORIEN BLOG CATEGORIEN

We weten al langer dat LED verlichting veel kan doen in het interieur aan sfeer en gezelligheid. Steeds meer mensen ontdekken dat dit ook geldt voor LED verlichting in de camper en caravan. Graag helpen we je op weg om van jouw camper/caravan een 2de thuis te maken met gebruik van LED verlichting.
Hoe geweldig is het om van je badkamer net zo'n sfeervolle ruimte te maken als alle andere in je huis? Moeilijk? Zeker niet, maar er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het plaatsen van badkamerverlichting. Je realiseert zo eenvoudig èn veilig de juiste ambiance waar je op dat moment behoefte aan hebt.
De slaapkamer is al lang niet meer de plek waar we enkel slapend doorbrengen. Na een drukke werkdag relaxen op bed met een goed boek, samen een film kijken of nog eventjes die laatste e-mailen beantwoorden. Het is een kamer waar rust, intimiteit en ontspanning centraal staan.

We hebben een groot scala aan bewegingsmelders en sensoren. Vrijwel voor elke toepassing hebben we er wel een of meerdere die zou kunnen werken. Welke kiest u en waar dient op gelet te worden bij het kiezen van een melder voor ledverlichting. 

De bevestiging van onze led strips is een fluitje van een cent. Met de lijmlaag op de achterzijde van de led strip het eenvoudig monteren. Lees meer over het bevestigen van LED strips.

Wil je stap voor stap zien hoe je led strips soldeert? Bekijk onze soldeer filmpje.

We hebben een uitgebreid assortiment aan led verlichting voor in de keuken. Zowel onderbouw voor werkblad verlichting als in het plafond. We stemmen lichtkleuren op elkaar af en zorgen ervoor dat u een keuken heeft waar je jezelf prettig voelt. Dit doen we met extra warme lichtkleuren en een groot assortiment aan dimmers. Verlichting dient praktisch te zijn en een unieke sfeer aan uw ruimte te geven. Of u nu over een kleine of grote keuken beschikt, de verlichting maakt de keuken. U kunt met een paar simpele aanpassingen al veel bereiken en de mogelijkheden zijn eindeloos! Lees hier hoe dat kan...

Je wilt uw halogeenverlichting vervangen door LED verlichting. Dat is een goede keuze. Het is wel verstandig om even na te kijken of uw huidige transformator geschikt is voor je nieuwe led verlichting.
Je bent overgestapt op led verlichting en de verlichting blijft nagloeien of flitsen, zelfs als de lamp is uitgeschakeld? Waar komt het vandaag en wat kan je er aan doen.