G4 - wit - opbouw

9.95
32322
 

De LED spot G4 opbouw Wit is een eenvoudige en strakke LED spot met een groot gebruiksgemak en veelzijdig in zijn toepassingen. Naast gebruik in huis zoals in badkamers en en keukens, past het strakke witte design ook uiterst goed in zakelijke toepassingen zoals bedrijfsruimtes of etalages.

Als opbouwspot is hij ideaal te gebruiken als er niet genoeg ruimte is om in het plafond of in het kastje de spot weg te werken.

Indien gewenst kun je de spot ook gebruiken als inbouwspot armatuur. Haal hiervoor de huls van de armatuur los en plaats de armatuur in een passend gat in plafond of kast. Het voordeel hiermee is dat je je hele huis met eenzelfde spot kunt verlichten, ongeacht of de toepassing een opbouwspot of inbouwspot vereist. Creeer zo eenheid in je verlichting, zowel als hoofdverlichting als sfeerverlichting.


Licht

Kies eenvoudig jouw gewenste lichtkleur en lichtsterkte aan de hand van ons assortiment G4 lampjes afhankelijk van de ruimte waarin de led spot wordt geplaatst Het licht kun je hierbij zelf bepalen en elke G4 lamp heeft een warme lichtkleur vergelijkbaar met een 20Watt halogeen lamp.

De spot kun je aanpassen aan je gebruiksdoel door te kiezen uit een helder glaasje of een mat glaasje. Met een helder glaasje komt het licht volledig door, en een mat glaasje zorgt voor een zache finishing touch zonder af te doen aan de lichtsterkte.

 

Dimbaar

Combineer de LED spot met onze 12Volt dimmer om moeiteloos en traploos je verlichuitng te dimmen. Zo creeer je in elke ruimte en op elk moment jouw ideale lichtsterkte.

 

Technische info

De LED opbouw spot kan aangesloten worden op 12Volt en is simpel te bevestigen met 2 schroeven. Extra beugels of een gat zagen is niet nodig.

 

Extra

De LED spot G4 opbouw is exclusief de G4 lamp. De gewenste led lamp kun je eenvoudig toevoegen aan je bestelling.

Afmetingen: Ø69cm, hoogte 29 mm

Buitenmaat:
∅69mm
Hoogte:
29mm
Materiaal:
Metaal (met behandeld oppervlak)

Garantie

Garantie:
2 jaar
Op de foto lijken de postjes wat dik, hoog te zijn. Maar de afmetingen zijn toch erg compact zodat, ondanks opbouw, ze niet erg uitsteken of opvallen.
Met de G4 lampjes geeft het een prettig warm licht, inderdaad te vergelijken met halogeen.
Voor de rest, netjes en snel geleverd door V-led en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben benieuwd of ze inderdaad zo lang meegaan, maar in ieder geval de armaturen komen zeer degelijk over en de lampjes zijn makkelijk te vervangen als het nodig is.
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing