Draadloze dimmer met Touch afstandsbediening - RF

Luxe led dimmer met radiografische touch afstandsbediening. Geschikt voor alle soorten led verlichting werkend op 12V & 24V.

29.95
40155
 

Een luxe radiografische afstandsbediening voor alle soorten 12V & 24V led verlichting welke gedimd kunnen worden met PWM. Een solide afstandsbediening welke stevig in de hand ligt. Met de afstandsbediening wordt de verlichting traploos gedimd. Ook beschikt de dimmer over enkele dynamische licht programma's zoals flitsen en faden.

De afstandsbediening werkt op 2x AAA batterijen. Ze heeft een groot bereik tot 30 meter en kan tot 12Ampere (3x 4A) belasting aan verlichting dimmen.

Voordeel van het RF systeem is dat je de controller niet hoeft te richten en kan volledig uit het zicht worden weggewerkt.

Samenvatting

  • Werkt op 12V & 24V
  • Maximale belasting van 12A (3x 4A)
  • Draadloze dimmer met groot bereik tot 30meter
  • Radiografisch (rf2.4Ghz)

Toepassing

  • Led strips warm wit / koud wit (enkele kleur)
  • Dimbare led lampen (welke gedimd kunnen worden met PWM)

Leveringsomvang

  • Luxe touch afstandsbediening
  • Ontvanger module

 

 

 

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Maximaal vermogen bij 12V:
144Watt
Maximaal vermogen bij 24V:
288Watt
Dimmer methode:
Puls breedte modulatie (PWM)
Geheugenfuntie:
Ja
Aantal dimstanden:
Traploos
Afstandsbediening afmetingen:
120 x 52 x 20mm
Afstandsbediening communicatie:
radiografisch
Maximaal bereik afstandsbediening:
+/- 30 meter
Afmetingen module:
85 x 45 x 22mm
Het was even prutsen maar dat ligt meer aan ons dan het product. Wij bedienen onze badkamer spots met deze dimmer. Het werkt nu eindelijk goed. De eerdere spots die we hadden zoemden en piepten zelfs. Na de spots te hebben gekocht van de website werkt het perfect en is nog prachtig licht ook.
Degelijke afstandsbediening, ligt goed in de hand. Het viel mij op dat deze dimmer een heel groot bereik heeft. Wij hebben ze zo geschakeld dat er 2 zones tegelijk aangaan. Was zo gepiept, nog bedankt voor de hulp! We weten jullie te vinden voor volgende projecten.
Ik vond het een beetje raar dat ik een beoordeling mocht plaatsen over een led dimmer. Maar snap nu waarom, deze zat in de keuken verlichting set die we besteld hadden.

Het is een perfecte dimmer en misstaat niet in ons interieur. Praktische bediening, die lichtspellen hoeven niet van ons, maar ieder zijn ding.

Reactie:
Dank voor uw feedback!
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing