Digitale tijdschakelaar - 12V

Een zeer compacte en betrouwbare 12V digitale tijdschakelaar, ideaal om led verlichting te schakelen op alle getijden naar wens. 

De schakelaar heeft een controlelampje waaraan je kan zien dat de schakelaar aanstaat. De timer heeft een (back-up) geheugenfunctie en onthoudt 6 maanden lang de instellingen zonder aangesloten te zijn. Dit is handig wanneer de stroom zou uitvallen. 

De tijdschakelaar is zowel geschikt voor inbouw als opbouw schakelaar. Hij kan op 17 gezette tijden het licht aan-en uitschakelen en hij kan bovendien ook met de hand bediend worden. Dit heeft geen effect op de ingestelde schakeltijden.

Deze tijdschakelaar hebben we al lang in ons assortiment en is zeer betrouwbaar!

24.95
40541
 

Een digitale tijdschakelaar is handig op plaatsen waar kinderen het licht wel eens vergeten uitdoen of als je een avondje weg bent en ongenodigde gasten en inbrekers wilt vermijden. Het licht springt automatisch aan of uit op de gewenste tijdstippen zodat het lijkt alsof er altijd iemand thuis is!

De 17 schakelmomenten per dag of per week van de schakelklok zijn zeer gemakkelijk in te stellen. Bij stroomuitval zorgt de ingebouwde accu maar liefst 6 maanden voor het behoud van de schakeltijden. Door de ingebouwde accu is de digitale tijdschakelaar ook in te stellen zonder dat deze aan een stroombron gekoppeld is. Bevestigen kan door middel van de 4 schroefgaten. De aansluiting van de digitale tijdschakelaar is door middel van kabelschoentjes.

Waarom een tijdschakelaar van de Vakman?

  • Zeer compact
  • Duidelijk afleesbaar LCD-scherm
  • Handmatige of volledig automatische bediening
  • 17 verschillende, individuele programmeerbare tijdvensters
  • Instelbaar: dagelijks, wekelijks, willekeurig, enkele dagen of ma-vr, za-zo, etc.
  • Kleinste schakeltijd is 1 minuut
  • Onderbreken van lopende programma’s
  • Handmatig in- en uitschakelen
  • Geheugenfunctie bij stroomuitval
  • Geschikt tot 15 Ampere

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Bediening:
Tijdschakelaar
Aansluitspanning:
12V
Maximaal vermogen bij 12V:
192Watt
Maximaal vermogen bij 24V:
Niet geschikt voor 24Volt
Schakeltijden bereik schakelaar:
17 tijden aan/uit (dag/week)
Backup geheugen schakelaar:
60 dagen backup batterij
Afmetingen:
72 x 72 x 35mm
Mijn vraag werd snel beantwoord. Levering was volgende dag al en heb de tijd schakelaar direct geïnstalleerd in combinatie met een beweging sensor.
Snel geleverd, doet wat hij moet doen.
Duidelijke handleiding en eenvoudig in te stellen. Handig dat de backup batterij de instellingen vast houdt.
Praktische en goed werkend tijdschakelaar. Makkelijk in te stellen. Geplaatst voor buitenverlichting samen met de behuizing hiervoor zodat ik nooit thuis kom in een donkere tuin. Ook veilig idee, altijd licht bij donker zodat het voor ongenode gasten minder interessant is. We overwegen hetzelfde te doen met wat verlichting in huis, zodat deze altijd aan springt, of we nu thuis zijn of niet.
Ik heb deze schakelaar op mijn bilgenpomp van mijn boot gezet. Ik kwam er eerst niet uit bij het installeren maar met de goede hulp van V led is het gelukt. Werkt perfect en beter dan een vlotter die steeds blijft haken en daardoor je accu leegt trekt. Bedankt!
Meer laden
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing