24.95
40541
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal Prijs
5+ 23.70
10+ 22.46
25+ 21.21

Digitale Tijdklok 12V mini

Zeer compacte  en betrouwbare 12V digitale schakelklok met geheugen functie en controle lampje. Kan als inbouw- en opbouw schakelaar gebruikt worden.  De tijdschakelaar is te combineren met andere schakelaars, zo kunt u een schemeringsschakelaar of dimmer voor of na de tijdschakelaar plaatsen. Ook kan de schakelaar met de hand bediend worden, dit heeft geen effect op de ingestelde schakeltijden.

Deze tijdschakelaar hebben we al lang in ons assortiment en is zeer betrouwbaar.

 

Samenvatting  

  • Compact formaat
  • Eenvoudig in te stellen
  • Geheugen functie bij stroomuitval
  • Onderbreken van lopende programma’s
  • Handmatig in- en uitschakelen

 

Geschikt voor

  • LED strips en led verlichting
  • Pompjes
  • Tuin verlichting
  • Aquarium verlichting

 

Leveringsomvang

  • 1x digitale tijdschakelaar 12Volt

 

 

Extra info

Eenvoudig in te stellen

De 17 schakelmomenten per dag of week van de schakelklok zijn zeer gemakkelijk in te stellen. Bij stroomuitval zorgt de ingebouwde accu maar liefst 2 maanden voor behoud van de schakeltijden. Door de ingebouwde accu is de digitale tijdschakelaar ook in te stellen zonder dat deze aan een stroombron is gekoppeld. Handleiding vindt u bij handleiding.

 

Montage en aansluiten

Bevestigen kan door middel van de 4 schroefgaten. Aansluiten van de digitale tijdschakelaar is door middel van kabelschoentjes.

 

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Bediening:
Tijdschakelaar
Aansluitspanning:
12V
Maximaal vermogen bij 12V:
192Watt
Maximaal vermogen bij 24V:
Niet geschikt voor 24Volt
Schakeltijden bereik schakelaar:
17 tijden aan/uit (dag/week)
Backup geheugen schakelaar:
60 dagen backup batterij
Afmetingen:
72 x 72 x 35mm
Mijn vraag werd snel beantwoord. Levering was volgende dag al en heb de tijd schakelaar direct geïnstalleerd in combinatie met een beweging sensor.
Duidelijke handleiding en eenvoudig in te stellen. Handig dat de backup batterij de instellingen vast houdt.
Praktische en goed werkend tijdschakelaar. Makkelijk in te stellen. Geplaatst voor buitenverlichting samen met de behuizing hiervoor zodat ik nooit thuis kom in een donkere tuin. Ook veilig idee, altijd licht bij donker zodat het voor ongenode gasten minder interessant is. We overwegen hetzelfde te doen met wat verlichting in huis, zodat deze altijd aan springt, of we nu thuis zijn of niet.
Ik heb deze schakelaar op mijn bilgenpomp van mijn boot gezet. Ik kwam er eerst niet uit bij het installeren maar met de goede hulp van V led is het gelukt. Werkt perfect en beter dan een vlotter die steeds blijft haken en daardoor je accu leegt trekt. Bedankt!
Fantastisch product met handige mogelijkheden. Eenvoudig zelf uit te breiden met meerdere lampen Handig dat de geheugenfunctie erop zit en voor ieder moment van de dag kunnen timers ingesteld worden voor alle verlichtingen-sferen. Wel zo handig voor als je op vakantie bent en je wil je huis bewoonbaar laten lijken. Het is ook fijn thuiskomen als de sfeerverlichting vlak ervoor al aangesprongen.
Hartelijk dank voor het advies. Ik heb deze tijdschakelaar gekocht voor mijn aquarium en ben er zeer content mee. Het is een eenvoudig in te stellen tijd schakelaar en kan zonder problemen vrij grote stromen schakelen. Precies wat ik zocht.
Schrijf een beoordeling