LEDSTRIP EN VERLICHTING BLOG VAN V-LED.NL

Vraag je je ook wel eens af waar IP65, IP67 of IP68 voor staat? Als je led verlichting voor buiten zoekt of voor in de badkamer zijn het belangrijke getallen om rekening mee te houden. De IP van IP-classificatie staat voor “International Protection” ook wel "Ingress Protection" genoemd. Het is de methode waarmee de beschermingsgraad van LEDlampen, LEDstrips en of andere opbjecten wordt aangegeven. 

De IP-waarde geeft aan hoe goed deze bestand is tegen binnendringen van water, voorwerpen, stof en hoe deze mechanisch bestendig is. 

Ledprofielen voor ledstrips voegen meerdere voordelen toe aan een ledstrip. Het ziet er niet alleen mooier en professioneel afgewerkt uit maar het is ook nog eens beter voor de ledstrip.  Lees hier meer over op onze ledprofiel info pagina.

Vaak horen we de vraag wat nu het verschil maakt in de soorten warm wit of wit LEDverlichting en met welke traditionele verlichtingsbronnen je elke lichtkleur kunt vergelijken. Elk interieur heeft zo zijn gewenste lichtkleur voor het beste restulaat.
Met dit artikel hopen we u een beetje verder op weg te helpen in de keuze voor de juiste lichtkleur in LEDverlichting. 

Bij het installeren van badkamerverlichting zijn er een aantal richtlijnen die je dient te volgen om alles veilig aan te leggen. Zo zijn er zogenaamde zones waar je rekening mee dient te houden en of er een aardlekschakelaar is geinstalleerd of niet. Dit alles zodat je later niet per ongeluk onder stroom komt te staan of ande onveilige situaties. Aan de hand van deze post leggen we uit hoe je gemakkelijk de juiste verlichting veilig en snel in je badkamer verwerkt. Met praktische voorbeelden en een afbeeldingen gallerij voor inspiratie.

Heb je genoeg van je TL buizen maar weet niet precies hoe je die kan vervangen? Dit kan met TL buizen in een koof, onder keukenkasten of elke andere TL buis die u wil vervangen. Zijn je TL buizen zijn al wat ouder, geven niet zo mooi warm wit licht en zijn niet dimbaar. Dan is nu tijd om ze te vervangen door ledstrips. En dat kan 1 op 1 zonder veel moeite.

Je kan wel tot 50% stroom besparen. Zelfs als je geen dimmer toepast!

Lees snel verder!

Doe je voordeel met LEDverlichting LED is de nieuwste vorm van verlichting en heeft veruit meer voordelen dan traditionele verlichtingsvormen...

https://www.v-led.nl/led-dimmers/12v-24v.htmlWe weten al langer dat LED verlichting veel kan doen in het interieur aan sfeer en gezelligheid. Steeds meer mensen ontdekken dat dit ook geldt voor LED verlichting in de camper en caravan. Graag helpen we je op weg om van jouw camper/caravan een 2de thuis te maken met gebruik van LED verlichting.

Hoe geweldig is het om van je badkamer net zo'n sfeervolle ruimte te maken als alle andere in je huis? Moeilijk? Zeker niet, maar er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het plaatsen van badkamerverlichting. Je realiseert zo eenvoudig èn veilig de juiste ambiance waar je op dat moment behoefte aan hebt.

De slaapkamer is al lang niet meer de plek waar we enkel slapend doorbrengen. Na een drukke werkdag relaxen op bed met een goed boek, samen een film kijken of nog eventjes die laatste e-mailen beantwoorden. Het is een kamer waar rust, intimiteit en ontspanning centraal staan.

We hebben een groot scala aan bewegingsmelders en sensoren. Vrijwel voor elke toepassing hebben we er wel een of meerdere die zou kunnen werken. Welke kiest u en waar dient op gelet te worden bij het kiezen van een melder voor ledverlichting. 

Zie je er ziek uit als je onder ledlicht staat? Dit heeft alles te maken met de CRI. De CRI kleurweergave index klinkt vrij lastig en wordt vaak vergeten. De zogenaamde Color Rendering Index is een belangrijk nummertje. Een (te) laag nummer kan zelfs nadelige effecten hebben op je gezondheid. Lees meer over CRI.

De bevestiging van onze led strips is een fluitje van een cent. Met de lijmlaag op de achterzijde van de led strip het eenvoudig monteren. Lees meer over het bevestigen van LED strips.

Wil je stap voor stap zien hoe je led strips soldeert? Bekijk onze soldeer filmpje.

Na lang wachten kunnen we nu ons assortiment LEDbouwlampen uitbreiden met een uniek product. De nieuwe serie bouwlampen LEDiko combineert uniek modern design met hoge bouw kwaliteit en is nu te koop bij V-led.nl. Zoek je al lang naar een LED bouwlamp die compact formaat en duurzaamheid combineert? Lees dan hier hoe je deze nu kunt bestellen bij V-led.nl! Volledig van aluminium, met safetyglass en afgewerkt met siliconen afdichting is dit de meest robuuste in zijn formaat met alles wat je van een bouwlamp verwacht.

We hebben een uitgebreid assortiment aan led verlichting voor in de keuken. Zowel onderbouw voor werkblad verlichting als in het plafond. We stemmen lichtkleuren op elkaar af en zorgen ervoor dat u een keuken heeft waar je jezelf prettig voelt. Dit doen we met extra warme lichtkleuren en een groot assortiment aan dimmers. Verlichting dient praktisch te zijn en een unieke sfeer aan uw ruimte te geven. Of u nu over een kleine of grote keuken beschikt, de verlichting maakt de keuken. U kunt met een paar simpele aanpassingen al veel bereiken en de mogelijkheden zijn eindeloos! Lees hier hoe dat kan...

Je wilt uw halogeenverlichting vervangen door LED verlichting. Dat is een goede keuze. Het is wel verstandig om even na te kijken of uw huidige transformator geschikt is voor je nieuwe led verlichting.

Je bent overgestapt op led verlichting en de verlichting blijft nagloeien of flitsen, zelfs als de lamp is uitgeschakeld? Waar komt het vandaag en wat kan je er aan doen.

U wilt uw halogeenlamp vervangen door een LED lamp. Dat is een prima keuze. LED lampen zijn niet alleen tot 90% zuiniger met energie, maar gaan ook nog eens langer mee dan halogeenlampen.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing