LED verlichting in de keuken


De keuken is een geliefde plek en wordt daarom ook wel ‘het hart van het huis’ genoemd. Het is dé ruimte waar koken, eten en gezellig dineren hand in hand gaan. Deze uiteenlopende bezigheden vragen om goede keuken verlichting. U heeft helder, comfortabel licht nodig tijdens precisieklusjes zoals snijden en hakken, zodat u duidelijk kunt zien wat u bereidt, zonder last te hebben van uw eigen schaduw. Na het kokkerellen is het tijd voor gezelligheid: met dimbaar licht tovert u uw keuken in een handomdraai om tot een sfeervolle ruimte waar u volop kunt genieten van een maaltijd met familie of vrienden.

 

Onderbouw-, werkblad verlichtingOnderbouw verlichting keuken

Ons assortiment biedt praktische keuken led verlichting oplossingen zodat u ongestoord uw gang kunt gaan in de keuken. Of u nu over een kleine of grote keuken beschikt, over alle hoekjes is nagedacht. U kunt met een paar simpele aanpassingen al veel bereiken en de mogelijkheden zijn eindeloos! Wat dacht u van comfortabele LED verlichting van uw werkblad of aanrecht, of onderkast verlichting in de vorm van spots onder uw keukenkastjes? Of geef uw keuken een luxe uitstraling door LED verlichting in of bovenop de keukenkasten te plaatsen. En heeft u wel eens aan onderkast verlichting gedacht? Door afwisselend gebruik te maken van directe en indirecte verlichting, en te variëren met lichtsterkte en kleur, creëert u de werk- en ambiance waarbij u zich thuis voelt. Zo kunt u optimaal profiteren van helder, functioneel licht tijdens keukenklusjes en maximaal genieten van een hapje en een drankje bij sfeerverlichting die past bij uw gemoedstoestand en het moment van de dag.

 

Mogelijkheden met LED verlichting

De keuze voor keukenverlichting is onlosmakelijk verbonden met uw persoonlijke smaak. In ons assortiment vindt u daarom volop variatiemogelijkheden zodat u altijd iets vindt dat bij u past. Zo zijn er armaturen in verschillende vormen te verkrijgen, waaronder driehoekig, rond of vierkant, in verschillende materialen. Ook bij de opties voor de kleur van keuken LED verlichting is aan uw wensen gedacht. De keuken LED verlichting is in iedere denkbare kleur af te stemmen. Of u nu houdt van een neutrale, serene uitstraling of kiest voor een expressief keukeninterieur volop kleur; er is voor ieder wat wils. Een ander belangrijk aspect van verlichting is de lichtsterkte. In de keuken wilt u soms sterk, helder licht om praktische klusjes uit te voeren, en soms mag het een paar tandjes minder, als de aandacht uitgaat naar sfeer en gezelligheid. We hebben dimmers waarmee u eenvoudig de lichtsterkte kan instellen. Ook kunt u kiezen tussen LED strips met een normale lichtsterkte maar ook onze speciale High Power LED strips. Beiden zijn volledig dimbaar tot de gewenste lichtsterkte. Zo bereikt u met licht precies wat u wilt, waar u het wenst. In onze webshop hebben we het u eenvoudig gemaakt door verschillende complete sets aan te bieden. U hoeft niet meer losse onderdelen bij elkaar te zoeken om een complete LED verlichtingsset vormen. U kunt ook deze onderdelen los van elkaar te bestellen. Via verschillende demonstratie video’s kunt u exact zien hoe de verlichtingssets uit de verf komen zodat u van tevoren precies weet wat u thuis kunt verwachten.

 

Keuken LED verlichting anno nu!

Keukens worden al lang niet meer verstopt achter gesloten deuren. Open keukens, woonkeukens en ook de buitenkeuken wint steeds meer terrein. Verschillende ruimtes in huis worden multifunctioneel ingericht. We kijken al lang niet meer vreemd op als een deel van de tuin wordt gebruikt als buitenkeuken; of als de keuken wordt gebruikt als werkruimte met een fijne eettafel als werkplek en het koffieapparaat binnen handbereik. Ook kunstwerken hebben hun gang naar de keukenmuur gevonden. Voorzien van subtiele LED verlichting komen ze nog beter tot hun recht. Voor de happy few onder ons met een bar in de keuken, deze kan je mooi verlichten met een mono of multicolor ledstrip.


Kortom: Leef je uit met LED verlichting en maak van uw keuken een klein paradijsje!

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Reageer
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing