Bewegingsmelder waterdicht - wit

Bewegingsmelder om buiten het licht aan en uit te zetten als je weer thuis komt. Of laat ongewenste gasten op afstand blijven door met deze bewegingmelder een bouwlamp te schakelen. Je hebt ook maximaal schrikeffect omdat onze ledbouwlampen direct op volle lichtsterkte branden. Een ongewenste gast zal niet snel in het licht willen worden gezet.
De bewegingsmelder detecteert beweging binnen 160° tot een afstand van 12meter. De kop van de sensor is op richting in te stellen, evenals dat de hoogte (diepte sensorbereik) kan afgesteld worden.
19.95
40572
 

Deze waterdichte bewegingsmelder voor buiten is ook verkrijgbaar in een zwart model

 • IP44 waterdicht (ideaal voor buiten)
 • Dag nacht schakeling instelbaar
 • Flexibele tijdinstelling
 • Instelbaar detectiegebied
 • Geen minimale belasting
 • Laag sluipverbruik 0,5Watt
 
Bewegingsmelder om buiten het licht aan en uit te zetten als je weer thuis komt. Laat de verlichting aanspringen voor de kat of hond. Of laat ongewenste gasten op afstand blijven door met de melder een led bouwlamp te schakelen. Je hebt ook maximaal schrikeffect omdat onze ledbouwlampen direct op volle lichtsterkte branden. Een ongewenste gast zal niet snel in het licht willen worden gezet. De bewegingsmelder detecteert beweging binnen 160° tot een afstand van 12meter. De kop van de sensor is op richting in te stellen, evenals dat de hoogte (diepte sensorbereik) kan afgesteld worden.
 
Al onze bewegingsmelders zijn speciaal voor led verlichting en kunnen al vanaf 1 lamp schakelen. Waar andere bewegingsmelders gaan knipperen als je ledverlichting aansluit zal u dit bij ons niet gebeuren. Ze hebben geen minimale belasting. Ze schakelen altijd! Dus 1 of 10 lampen, gegarandeerd.
 

Toepassing

 • Oprijlaan
 • Tuin

Instellingen

 • Dag en/of nacht schakeling (5-2000lux)
 • Flexibele tijd instelling (8seconden tot 8minuten)
 • Detectiegebied

Leveringsomvang

 • 1x bewegingsmelder waterdicht (IP44) wit

Extra info

 • Komt de bewegingsmelder aan de regenkant van het huis te hangen adviseren we om de melder een "afdakje" te geven.
 

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Bediening:
Bewegingsmelder

Bewegingsmelder specificaties

Aansluitspanning:
230Volt
Lengte aansluitsnoer:
10 cm
Maximale schakelstroom:
2Ampere
Maximaal vermogen:
500Watt
Installatie hoogte:
2-3meter
Detectie bereik:
12meter
Detectie hoek:
Horizontaal 160° - Verticaal 20°
Type sensor:
Opbouw
Waterdicht:
Geschikt om buiten te gebruiken
IP beschermingsklasse :
IP44 (voor gebruik in vochtige ruimtes of onder afdak)
Afmetingen:
125 x 85 x 60mm
Perfect af te stellen voor de oprijlaan van 15 meter lang. Bij doorgaat verkeer gaat de melder niet aan. Maar als je het pad op komt gaat het licht aan. Goede bewegingsmelder die zijn ding doet.
Hele prima bewegingsmelder. Makkelijk aansluiten, het wijst allemaal voor zich. Hij is ook niet te gevoelig, of juist dat je er zowat voor moet staan te zwaaien. Ook fijn dat het er niet storend uit ziet.
Schrijf een beoordeling

We hebben een groot scala aan bewegingsmelders en sensoren. Vrijwel voor elke toepassing hebben we er wel een of meerdere die zou kunnen werken. Welke kiest u en waar dient op gelet te worden bij het kiezen van een melder voor ledverlichting. 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing