19.95
40581
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal Prijs
5+ 18.95

Let op! De meeste bewegingsmelders gaan knipperen als je LED verlichting aansluit. Deze bewegingsmelder is speciaal voor LED verlichting. Of er 1 of 100 lampen op aangesloten worden, de melder werkt altijd!

Ideale bewegingsmelder voor in toilet, douche, hal of berging. Niet het licht aan en uit hoeven schakelen is gewoon handig. De melder kan tot 500Watt aan led verlichting schakelen. Uiteraard kunnen ook gloeilampen en spaarlampen tot hetzelfde vermogen gebruikt worden. Het schakelen van led voedingen met deze melder is geen probleem. De bewegingsmelder detecteerd beweging 360° rondom onder een hoek van 120 graden. De maximale radius is 5 meter (afhankelijk van de installatiehoogte). De bewegingsmelder werkt het beste bij een installatie hoogte van 2 tot 3 meter.

Blijft de melder beweging detecteren? Dan blijft het licht gewoon aan.

Tip: wist u dat u ook een bewegingsmelder kan gebruiken in combinatie met een schakelaar? Bijvoorbeeld in de badkamer of in de berging als u er langer bent dan de instelde tijd. Dan gaat het licht niet uit.

 

Samenvatting

 • geen minimale belasting
 • schakelt alle soorten verlichting tot 500Watt
 • tijdinstelling: 5sec - 8minuten
 • Eigen verbruik van slechts 0,5Watt

 

Toepassingen

 • toilet
 • (bij)keuken
 • hal
 • berging

 

Instellingen

 • Lichtgevoeligheid - 5-2000lux
 • Tijdinstelling: 5seconden tot 8minuten

 

Extra info

 • Tip: De melder heeft hetzelfde formaat als een halogeenspotje. Je kan de melder dus instaleren in een (oud) gat van de halogeenspot. Gatmaat diameter is 65mm.

 

We hebben een groot scala aan bewegingsmelders en sensoren. Vrijwel voor elke toepassing hebben we er wel een of meerdere die zou kunnen werken. Welke kiest u en waar dient op gelet te worden bij het kiezen van een melder voor ledverlichting. 

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Bediening:
Bewegingsmelder

Bewegingsmelder specificaties

Aansluitspanning:
230Volt
Maximale schakelstroom:
2Ampere
Maximaal vermogen:
500Watt
Installatie hoogte:
2-3meter
Inschakeltijd:
5sec - 10min (instelbaar)
Detectie bereik:
5meter
Detectie hoek:
360°
Type sensor:
Inbouw
Waterdicht:
Niet waterdicht
IP beschermingsklasse :
IP20 (voor gebruik binnen)
Gatmaat:
65mm
Afmetingen:
∅76 x 73 x 62mm
Dit is een top product voor een zeer goede prijs. Handig dat er een handleiding in de verpakking zit.
De bewegingsmelders werden snel geleverd en werken perfect. Makkelijk in te stellen en te monteren.
Goede kwaliteit, en werken goed met de ledverlichting in huis. Ik heb meerdere van deze bewegingsensors in huis - garage, toilet en voorraadkast.
De melder doet het goed, doet wat hij moet doen.
Goed werkende bewegingsmelder, makkelijk te installeren, groot bereik in de breedte en in de diepte voor een trapgat, de melder reageert dan iets trager. Snelle afwikkeling van de bestelling.
De bestelling van de bewegingsmelders is soepel verlopen. De levering was de volgende dag, waarover we zeer te spreken waren. Goede prijs/kwaliteit. Eenvoudige instelling en handleiding is goed.
Met een paar kinderen in huis, had ik een dagtaak in het steeds weer uit doen van lampen.
Had al wat rond gekeken op internet, maar bij V-led alle vragen beantwoord gekregen.
Zeer makkelijke montage.
Ben er erg blij mee!
Ik ben lang op zoek geweest naar een inbouw bewegingsmelder welke mijn 3 ledspotjes goed schakelde. Ik heb meerdere melders getest maar allemaal laten ze de spots knipperen. Na een telefoontje met de vakman was ik overtuigd dat deze melder ging werken. En met een positief resultaat! Ze bestaan dus nog deze vakmannen die weten waar ze het over hebben. Mocht ik weer iets nodig hebben weet ik waar ik moet zijn.
Hele prima bewegingsmelder. Makkelijk aansluiten, het wijst allemaal voor zich. Hij is ook niet te gevoelig, of juist dat je er zowat voor moet staan te zwaaien. Ook fijn dat het er niet storend uit ziet.
Na een snelle levering (14:00 besteld volgende dag in huis) deze geïnstalleerd en werkt perfect, goed instelbaar zowel de tijd als lux. Zeker voor deze prijs een goed product. Heb dezelfde al meerdere jaren in het toilet hangen en werkt nog steeds probleemloos.
Schrijf een beoordeling