19.95
40561
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal Prijs
5+ 18.95

Let op! De meeste bewegingsmelders gaan knipperen als je LED verlichting aansluit. Deze bewegingsmelder is speciaal voor LED verlichting. Of er 1 of 100 lampen op aangesloten worden, de melder werkt altijd!

Op veel plaatsen zoals de toilet, trapkast of hal is het handig als het licht automatisch aanspringt. Omdat er slechts maar kort in deze ruimtes wordt verbleven is een automatische lichtschakelaar erg handig. Het licht hoeft niet aan en uit gezet te worden. Dat doet de bewegingsmelder automatisch. Ook onze muur bewegingsmelder schakelt probleemloos elke soort led verlichting (inclusief led voedingen voor ledstrips). Uiteraard kunnen ook andere soorten verlichting geschakelt worden zoals gloeilampen of spaarlampen.

Voordeel van deze melder is dat deze past in een standaard wanddoos en wordt geleverd met een afdekplaat. Je kan dus de oude schakelaar 1-op-1 vervangen met deze bewegingsmelder. 

Blijft de melder beweging detecteren? Dan blijft het licht gewoon aan.

Tip: Wist u dat u ook een bewegingsmelder kan gebruiken in combinatie met een schakelaar? Bijvoorbeeld in de badkamer of in de berging als u er langer bent dan de instelde tijd. Dan gaat het licht niet uit.

Samenvatting

 • geen minimale belasting
 • schakelt alle soorten verlichting tot 500Watt
 • tijdinstelling: 10sec - 7minuten
 • eigen verbruik van slechts 0,5Watt
 • Aansluitspanning: 230V

Toepassingen

 • toilet
 • (bij)keuken
 • hal
 • berging

Instellingen

 • Lichtgevoeligheid - 3-1000lux (wordt gebruikt voor dag/nacht instelling)
 • Tijdinstelling: 10seconden tot 7minuten

Extra info

 • Tip: De melder heeft hetzelfde formaat als een halogeenspotje. Je kan de melder dus instaleren in een (oud) gat van de halogeenspot. Gatmaat diameter is 65mm.

We hebben een groot scala aan bewegingsmelders en sensoren. Vrijwel voor elke toepassing hebben we er wel een of meerdere die zou kunnen werken. Welke kiest u en waar dient op gelet te worden bij het kiezen van een melder voor ledverlichting. 

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Bediening:
Bewegingsmelder

Bewegingsmelder specificaties

Aansluitspanning:
230Volt
Maximale schakelstroom:
2Ampere
Maximaal vermogen:
500Watt
Installatie hoogte:
1-1,5meter
Tijdinstelling:
10 seconden tot 7 minuten
Detectie bereik:
5meter
Detectie hoek:
150°
Type sensor:
Inbouw
IP beschermingsklasse :
IP44 (voor gebruik in vochtige ruimtes of onder afdak)
Ik wist niet dat er een nuldraad nodig was. Maar nadat ik die even had getrokken vanaf de lamp werkt de sensor uitstekend.
Na lang zoeken deze sensor gevonden omdat wij een onopvallende melder wilden. Deze is perfect, valt niet op en de witte kleur past goed bij onze muur.
Levering snel en goed.
Goed werkende sensor die ook traploos is in te stellen voor tijd en lichtsterkte. Dat is erg handig anders gaat het licht ook overdag aan.
Schakelaar vervangen door deze inbouw sensor. Werkt goed en hoef de lichtschakelaar niet meer te zoeken.
Voor mijn beroep werk ik regelmatig deze bewegingsmelders, en wat mij opvalt is de prima prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn genoeg vergelijkbare producten die een veelvoud kosten, en naast gunstig geprijsd, ziet deze melder ook nog eens netjes uit. Het product werd vlot geleverd met een prima handleiding. Prima product, ik kan niet anders zeggen... Klasse !
Simpel te installeren, werking direct en feilloos, snelle levering. Duidelijke c.g. uitgebreidere uitleg over (technische). Voor wie dat onbelangrijk vindt: prima apparaat voor uitstekende prijs! Fraai product!
Ze adverteren dat ze niet knipperen. Maar bij mij dus wel, bleek dat ik de nulleiding niet aangesloten had. Nadat ik deze erbij had getrokken werkte het perfect! Bedankt voor de hulp! Ik weet jullie weer te vinden.
Wat ik wel kon waarderen is de info over het product hoe je deze moest aansluiten zonder dat ik er om gevraagd had. Levering wat ook volgens afspraak.
Top bewegingsmelder voor een goede prijs.
Aanrader..
Show more
Schrijf een beoordeling