Anti flits / gloei compensator

Heeft u ledlampen geinstalleerd en deze blijven zachtjes nagloeien of zachtjes kniperen ook als deze uit zij? En je wilt hier wat aan doen? Met deze compensatie weerstand ben je gegarandeerd van het probleem af. Het is snel eenvoudig, geen draden trekken of schakelaars vervangen. Werkt altijd, zelfs bij een hotelschakeling. En de lampen blijven gewoon dimbaar.
9.95
20903
 

Hoe komt het dat de lampen blijven gloeien?

In het kort is het een lek- of inductiestroom die er voor zorgt dat de led lamp nagloeit/flitst. Vaak komt het voor bij oudere huizen of huizen welke wat groter zijn. De stroom is net genoeg om de led lamp licht te laten gloeien. Maar het komt ook voor dat de lampen flitsen. Dit is afhankelijk van de ledlamp of ledspot die is gebruikt. Lange draden in een electrische installatie kunnen voor een inductieve spanning zorgen. Omdat LED lampen zeer weinig energie verbruiken kan het gebeuren dat deze inductie spanning er voor zorgt dat de LED lamp nagloeit en/of flitst.

 

Wat kan je doen aan gloeiende led verlichting? 

Standaard zitten er in onze led lampen en led spots een electrisch component om dit tegen te gaan. Deze vangt de inductieve spanning op zodat de LED lamp niet nagloeit/flitst. Lage kwaliteit led lampen hebben dit component echter niet. Een enkele keer is de inductieve spanning dermate hoog dat dit niet voldoende / sterk genoeg om deze spanning in uw elektrische systeem te compenseren. Met de inductie weerstand bent u er zeker van dat het is opgelost.

  

Ideaal voor hotelschakeling

De inductie weerstand is ook te gebruiken bij een hotel schakeling. Er hoeven geen extra draden getrokken te worden en kan direct bij de ledlamp geinstalleerd worden.

Toepassingen 

  • Hotelschakelingen
  • Led strips en adapters

 

Let op: Hoewel we er de naam "weerstand" aan hebben gegeven, er wordt geen extra stroom verbruikt.

 
Werkt de compensatie weerstand ook bij led drivers?
Ideaal dingetje, mijn lampen bleven een beetje gloeien. En dat heeft deze weerstand perfect opgelost.
Een product dat wat lastig te vinden is, llijkt wel de enige winkel verkrijgbaar. Interessant product om je spots zonder knipperen te laten werken
Mijn ledlamp gloeide na, maar met dit niet meer. Werkt perfect!
Was een zoektocht om probleem van mijn knipperende ledlamp te verhelpen. Nergens echt goed advies of juiste resultaat, gelukkig hier wel.
Erg makkelijke installatie en direct resultaat.
Schrijf een beoordeling

Je bent overgestapt op led verlichting en de verlichting blijft nagloeien of flitsen, zelfs als de lamp is uitgeschakeld? Waar komt het vandaag en wat kan je er aan doen.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing